ABOUT MARKA FIRMALARı

About marka firmaları

About marka firmaları

Blog Article

Dijital Dünyanın Marka Mecrası mottosuna sahip Branding Türkiye, bütünleşik pazarlama ve iş - ekonomi ile ilgili tüm olguların akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği, one hundred+ kategoride içerik yayınlanan, dijitalin dinamiklerine uygun bir yayın marka firmaları politikasına sahip ve 3F Fenomeni odaklı yeni nesil bir mecradır.

Böylelikle, markanın konumlandırma ve stratejisi, hedef kitle ve pazar analizine uygun bir şekilde belirlenir ve uygulanır.

Teknolojinin ve dijital pazarlamanın gelişmesi, marka iletişimi ve markalaşma süreçlerine büyük katkılar sağlamıştır. Günümüzde, firmalar teknoloji ve dijital platformlar sayesinde daha geniş kitlelere ulaşarak, markalarını daha etkin ve hızlı bir şekilde tanıtabilmektedir.

Tüketiciye ürünlerinizin özelliklerini anlattığınız, neden sizi seçmeleri gerektiğini ifade ettiğiniz, diğer firmalardan farkınızı ortaya koyduğunuz yazılar müşteri ile iletişiminizde olumlu sonuçlar sağlayacaktır. Marka iletişimi sürecinde müşterilerin ne istediğine odaklanabilirsiniz.

Genel olarak daha az sermaye ile daha çOkay emek faaliyetinde bulunan KOBİ’ler, bu rekabetin sonucunda işletmeler kendi ürünlerini ya da hizmetlerini farklılaştırma ihtiyacı duymaktadırlar. Böylelikle KOBİ’lerde markalaşma kavramı doğmuş ve KOBİ’lerin marka olma süreci başlamıştır.

Marka sadakati, markanın sahiplenilme potansiyelini artworkıracaktır. Marka konumlandırma etkili bir şekilde gerçekleştiğinde, piyasa hacminiz artacak gelir miktarınız yükselecektir.

Dış paydaşlarla (örneğin: tedarikçiler, bayiler) ise işbirliği ve güçlü ilişkiler kurarak, sözleşmeler ve protokoller aracılığıyla süreç yönetimi sağlanmalıdır.

Boğaziçi Enstitüsü onaylı sertifikanız ve uluslararası geçerli sertifikanız adresinize fiziki olarak gönderilecektir. Üniversite onaylı sertifikanızı ise e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Yukarıda başlık olarak verdiğimiz konular marka uzmanlarının işleri arasındadır. Marka uzmanları bunları yönetmek ve yapmakla sorumludur.

İletişim konusunda yetersiz olan firmalar üslup sıkıntısı yaşayacak ve müşteri kaybı yaşaması da kaçınılmaz olacaktır. Lakin müşteri hem üründen hem ürünü edinme sürecindeki hizmetten memnun kalırsa “müşteri sadakati

Marka yönetimi; pazarlama faaliyetleri, stratejinin oluşturulması, hedef kitlenin ve amacın belirlenmesi gibi bir dizi kavramı içermektedir. Marka yönetimi yapılırken bu kavramlar bütünsel olarak ele alınmalıdır.

Örneğin, 10 kişiden az yıllık çalışan istihdam ediyorsa mikro, 50 kişiden az ise küçük, 250 kişiden az yıllık çalışan istihdam ederse de orta büyüklükteki işletme sayılır ve bununla birlikte mali bilançolarının da belirli bir miktarı aşmaması gerekmektedir.

Sınavda başarısız olmanız durumunda herhangi bir ücret ödemeden tekrardan katılabilirsiniz.

Eğitim sonunda, ne zaman hangi iletişim aracını kullanabileceğinizi öğrenmiş olursunuz. Marka varlığını korumak ve geliştirmek, kurumsallık için önemlidir.

Report this page